V soboto, 7.4.2018, smo na igriščih Rimskega Vrelca otvorili letno teniško sezono. Letos bomo poskušali zopet malo bolj resno zagnati teniško piramido, prav tako pa bomo premierno igrali ekipno koroško ligo med različnimi kraji (več info sledi).

V sezoni 2016 bo ponovno zaživela piramida. Po koncu sezone bomo na njej dobili neuradno lestvico najboljših igralcev tenisa na Koroškem, zato vabljeni, da se nam pridružite.

Ker še veliko tekem lige za sezono 2015 ni odigranih, smo podaljšali ligo vsaj do konca meseca maja 2016. Tako imate vsi igralci dovolj časa, da odigrate zaostale tekme. Ob koncu lige bo podelitev pokalov in nagrd najboljšim.

Vabljeni na turnir naključni izžrebanih dvojic, ki ga v soboto, 7.6.2014, prireja tenis klub Mežica!

Preberi več...

Vabljeni na 1. odprto prvenstvo Štajerske za rekreativne igralce, ki bo potekalo od 31.5.2014 do 1.6.2014 v Slovenski Bistrici.

Preberi več...

V drugem kolu lige smo videli kar nekaj zelo prepričljivih zmag. Tako Gruber, kot Molnar svojima nasprotnikoma nista prepustila niti igre. Predvsem slaba igra Topaloviča je presenetljiva. Lahko delo sta imela tudi Geč in Kadiš, ki sta tako vpisala svoji prvi zmagi. Prav tako sta prvo zmago okusila tudi Torej in Žvirc. Oba sta morala za njo kar precej garati, odločilna je bila namreč šele podaljšana igra tretjega seta. Najboljši tenis pa zaenkrat prikazuje Matej Skerlovnik. Tudi Stravnik mu ni mogel niti blizu..rezultat 6:1 6:0. Vsi rezultati in razpored.

Začela se je krstna sezona lige Rimski Vrelec v kateri nastopa kar 18. igralcev, ki so razdeljeni v dve skupini po 9 igralcev. Že kar v prvem krogu smo videli veliko presenečenje. Dretnik je z dobro igro v dveh setih premagal enega izmed favoritov lige Teja Toreja. Rezultat je bil 6:3 7:5. Izjemno izenačeno je bilo tudi med Šteharnikom in Molnarjem ter Kamnikom in Žvircem. V obeh dvobojih je prišlo do preobrata, več zbranosti pa sta v podaljšani igri pokazala Šteharnik in Molnar. Proti svojima mlajšima in manj izkušenima kolegoma sta brez težav zmagala Skerlovnik in Stravnik, tri točke pa so vknjižili še Ferlin, Gruber in Miklavc. Vsi rezultati in razpored.

V ponedeljek 31.3. smo na igriščih Rimskega Vrelca otvorili poletno sezono. Mila zima in lepo vreme nam je to omogočila kar nekaj dni prej kot prejšnja leta. Vabljeni!

V letu 2014 se v tenis klubu Boleteri Rimski Vrelec obetajo velike spremembe. Kot prvi na Koroškem bomo namreč omogočali rezervacijo igrišč kar preko interneta. Tako boste vedno lahko videli, kdaj je kakšno igrišče prosto, le tega pa boste lahko nato rezervirali kar sami. Stanja igrišč boste lahko preverili kar preko spletne kamere, tako, da vas nikoli več ne bo presenetila kakšna luža. Ponovno bomo igrali tudi "Piramido", novost pa bo "Liga Rimski Vrelec", kjer bomo ob koncu sezone s pokali nagradili najboljše. Vse skupaj pa smo zaokrožili z novo, atraktivno spletno stranjo!

Vabljeni na Rimski Vrelec!

 

 

wtawimbledonus openatpitfroland garrosheadwilsonnike